Om oss

 

Pers Utleieservice AS har sitt utspring i Kirkebryggen Bilutleie, stiftet i 1981 av Per Erik Jensen og Neill Simmons. I august 1994 startet byggingen av lokalene i Spinneriveien 14, som skulle huse Pers Utleieservice, drevet av Per Erik.

Siden åpningen ved årsskiftet 94/95 har det vært leid ut både bobiler, motorsykler, triker, lifter og annet. Trender endres hele tiden, og vi leier i dag ut tilhengere, varebiler, lastebiler, personbiler, bryllupsbiler og minibusser. Vi tør påstå at vi er Østfolds mest komplette utleiesenter i vår bransje.

I dag eies butikken fortsatt av Per Erik Jensen. Vi er 4 ansatte som står på for å imøtekomme alle våre faste og nye kunder.
 

Våre samarbeidspartnere:

bertelosteen.png           nordea1.png

gjensidige.pngvisamaster.jpgnets.jpg

 

 

 

VI HAR ÅPENT 24/7,
MEN VI ER TILSTEDE:

ManFre: 08:00-16:00

Lør–Søn: Ring Vakt24, tlf. 69 32 15 00

Her i huset har vi et ordtak. Når vi blir spurt om åpningstider, sier vi det så enkelt at vi åpnet i 1994 – og siden har det ikke vært stengt. Dette er nesten sant. Om ønsket utlevering er kl. 18 på en hverdag, er vi her for deg. I helgene har vi utleveringer akkurat som i ukedagene. Det er bare å ringe vårt hovednummer, og du vil bli satt over til vår Vakt24-telefon (gjelder også "røde dager").

Tlf. 69 32 15 00 


Bookingforespørsel